Campagnecoördinatoren GR18

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 zijn Matthijs Kleij en Stijn Jansen de campagnecoördinatoren voor de afdeling Utrecht. Hieronder stellen ze zich voor. Je kunt hen bereiken via dit e-mailadres.

Matthijs Kleij

Mail Matthijs of app/bel hem via 06 53 12 03 02

Mijn naam is Matthijs Kleij, geboren op oudjaarsdag in 1993. Samen met  mijn ouders en mijn jongere broer Bastiaan ben ik opgegroeid in het groene Oosterbeek (naast Arnhem). Sinds 2012 studeer ik in de mooiste stad van Nederland, Utrecht! Vorig jaar heb ik mijn bachelor bestuurs- en organisatiewetenschap afgerond en deze zomer hoop ik mijn masterdiploma bestuur en beleid te halen.

Vanaf 2015 heb ik een jaar stage gelopen bij de Tweede Kamerfractie van de PvdA en begin 2017 ben ik actief geworden voor de PvdA Utrecht tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Komend jaar wil ik als campagnecoördinatie-duo samen met Stijn laten zien wat een fantastische club mensen de PvdA Utrecht is en wat wij de Utrechtse inwoners allemaal te bieden hebben! Want Utrecht is misschien al wel de mooiste stad van Nederland, maar wij zijn er als PvdA voor om ervoor te zorgen dat elke inwoner van onze stad daar van kan genieten. Daar is nog veel winst te behalen.

De idealen en standpunten van een partij zijn belangrijk, maar wat mij betreft maken de mensen binnen de partij het verschil. En met zo’n mooie diverse club Utrechters kunnen wij er samen voor zorgen dat we in 2018 een mooie uitslag gaan neerzetten zodat iedere Utrechter nog meer kan gaan genieten van zijn/haar stadsie.

 

Stijn Jansen

Mail Stijn of app/bel hem via 06 13 63 43 27

Stijn Jansen kwam eind 2013 bij de PvdA Utrecht en werd direct actief tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Vervolgens werd hij voorzitter van de Jonge Socialisten Utrecht, waar hij vooral huisjesmelker Van Hooijdonk keihard aanpakte en door hem voor de rechter werd gesleept. Stijn en de JS werden door de rechter in het gelijk gesteld. Ook maakte Stijn zich hard voor direct contact tussen het lokale JS-bestuur en haar leden, wat hij vervolgens voortzette in het landelijk bestuur van de Jonge Socialisten.

Campagnevoeren zit Stijn in het bloed, zo werkt hij ook als organizer bij FNV. Sinds eind 2016 is Stijn weer terug in Utrecht, mét een campagneplan, veel doorzettingsvermogen en zin om nieuwe dingen te proberen en vrijwilligers te verzamelen om samen een topcampagne neer te zetten.