UITGESTELD: Lodewijk Asscher in Utrecht!

23 maart 2020, van 19:30 tot 22:00, NEEL (zaal naast LE:EN) | NEEL (zaal naast LE:EN)
Lodewijk Asscher komt naar Utrecht! Ben jij erbij?
Maandagavond 23 maart komt Lodewijk Asscher naar Utrecht. Gespreksleider Marcel Bamberg gaat met Lodewijk in gesprek over zijn boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’, zijn strijd voor een rechtvaardige samenleving en over de uitdagingen waar we als land en stad voor staan.

Buurthelden
Een betaalbare woning vinden in Utrecht is haast onmogelijk. En als je dan een fijne plek hebt dreigt soms sloop of een megalomaan project van de gemeente. Bewoners Pet en Thijs van de Croeselaan vertellen over de aanstaande sloop van hun woningen aan de Croeselaan en de actie die zij daartegen voeren. Ook Stef, bewoner van Rivierenwijk, gaat met Lodewijk en Marcel in gesprek over hoe zij met haar buurtbewoners actie voert voor een leefbare wijk terwijl de gemeenten grootse plannen heeft voor een enorme wijk in de Merwedekanaalzone.

Verrassende Utrechtse gasten
Naast onze hoofdgast Lodewijk Asscher en de buurthelden van de Croeselaan en Rivierenwijk, verwelkomen we Nanne Nauta. Nanne was van 2012 t/m 2019 lid van het Utrechts Dichtersgilde en neemt het publiek al dichtend mee deze avond in. Ook Marieke Dubbelman, bekend van haar columns in het AD Utrechts Nieuwsblad, is van de partij.
De avond wordt muzikaal omlijst door coverband ‘Zwoel’. Een bad bestaande uit jonge muzikanten die al enkele jaren muziek maken en leven voor de muziek!
Gedurende de avond is er alle ruimte voor vragen uit de zaal aan Lodewijk.

Bestel hier je GRATIS ticket
Wil je hier bij zijn? Dat kan door je gratis ticket te bestellen via deze link! In verband met de voorbereidingen van het event is het nodig een ticket te bestellen voor deze avond. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt.
Locatie: NEEL (zaal naast LE:EN), Heuveloord 140, 3523 CK Utrecht
Datum en tijd: maandag 23 maart, inloop 19.30 uur, start 20.00 uur.
Tot de 23e!