28 september 2021

Bülent Isik met ziekteverlof

Maandag 27 september heeft Bülent Isik zich formeel ziek gemeld als raadslid voor de komende 16 weken. Hij schrijft hierover het volgende aan burgemeester Dijksma:

Geachte mevrouw Dijksma, beste Sharon,

Met grote tegenzin schrijf ik u dit bericht.
Kort geleden heb ik u mondeling geïnformeerd over mijn gezondheidsproblemen.

Inmiddels hebben verschillende onderzoeken plaatsgevonden en die geven aan dat een operatie noodzakelijk is. Om deze reden lukt het mij niet om de komende tijd mijn taken als raadslid op een goede manier uit te voeren.

Ik wil u daarom vriendelijk verzoeken om het proces in gang te zetten, zodat ik zo spoedig mogelijk voor 16 weken vervangen kan worden als raadslid.

Een verklaring van mijn arts heb ik bijgevoegd.

Voor nu moet ik een pas op de plaats doen en mijn rust nemen, maar ik kijk er naar uit om binnenkort mijn taken als raadslid weer op te pakken.

 

Met vriendelijke groet,

Bülent Isik

Raadslid PvdA Utrecht

 

Wij wensen Bülent veel sterkte komende tijd en hopen dat hij er snel weer bovenop is. Gelukkig kan hij voor het einde van de raadsperiode er nog even tegenaan namens de PvdA-fractie!

Bülents tijdelijke afwezigheid betekent ook wat voor de portefeuilleverdeling. Deze wordt als volgt:

Rick: Financiën, Stationsgebied, Vastgoed, Grondzaken, Wonen en RO (incl. Leidsche Rijn & Merwedekanaalzone) en Samen voor Overvecht.

Ilse: Diversiteit, WMO, MO en Welzijn, W&I, Economie, Sport, Participatie, Interne organisatie, Mobiliteit en Openbare Ruimte & Groen.

Hester: Onderwijs, Cultuur, Volksgezondheid, Jeugd, Asiel & Integratie, Dierenwelzijn, Veiligheid en Duurzaamheid/Energie.

Lau blijft ondersteunen op Sport en Duurzaamheid/Energie en Hilde op Volksgezondheid en Jeugd.