22 juli 2015

De PvdA Utrecht gaat verhuizen. Help je mee?

De PvdA Utrecht heeft sinds een paar jaar een eigen partijkantoor in Utrecht. Dit is tijdens de verkiezingscampagne ons hoofdkwartier, maar ook buiten campagne wordt er druk gebruik van gemaakt. Na een aantal jaar aan de Amsterdamsestraatweg 212 gaan we per 1 september verhuizen naar de van Brammendreef 159 in Overvecht.

Het nieuwe partijkantoor staat leeg en er moet nog het een en ander opgeknapt worden. Dit gaan we de komende anderhalve maand doen en wij hopen daarbij op jouw hulp! Want een nieuw pand betekent het oude opruimen, maar ook het nieuwe inrichten en klaar maken voor gebruik.

Hulp bieden kan op een aantal manieren:

Allereerst kun je komen helpen klussen. Dit doen we in de weekenden van juli en augustus:

25 en 26 juli: klusweekeind van Brammendreef
1 en 2 augustus: klusweekeind van Brammendreef
15 en 16 augustus: opruimen en spullen inpakken Amsterdamsestraatweg
22 augustus: verhuizing!
29 augustus: schoonmaken en klaarmaken voor oplevering Amsterdamsestraatweg

Komen deze data je door bijvoorbeeld vakantie niet uit, maar wil je wel een bijdrage leveren dan kan dat natuurlijk ook. Zo kunt u doneren aan de PvdA Utrecht voor de kosten voor verf, materialen, huur van een verhuisbus etc. Dit kan natuurlijk ook in natura. Mocht u nog materialen beschikbaar hebben voor de verhuizing zijn we daar ook heel blij mee (bijvoorbeeld een restant vloerbedekking, emmers met latex, lamparmaturen, schildermateriaal of gereedschap).

Wilt u ons helpen door zelf mee te klussen, te poetsen en/of te doneren? Neem dan contact op met de verhuiscoördinator, Mark Pijlman. Hij is te bereiken via mark.pijlman@gmail.com en telefonisch via 06 44666543.

N.B. Ook het doen van een structurele donatie aan het partijkantoor van de PvdA Utrecht kan uiteraard nog steeds. Kijkt u hiervoor op de website: PvdA-utrecht.nl/partijkantoor en download het donatieformulier en stuur deze ingevuld en ondertekend naar penningmeester@pvdautrecht.nl.