3 oktober 2014

Hét Rode Café – met Michiel Servaes

De wereld is sinds afgelopen zomer grondig veranderd. Door alle internationale conflicten schudt ons vertrouwde wereldbeeld op z’n grondvesten. Denk aan het neerhalen van de MH17 boven het oosten van Oekraïne, de onverwacht snelle opmars van IS in Syrië en Irak, en niet in de laatste plaats de gevechten in de Gazastrook. Deze gebeurtenissen zetten onze wereld op z’n kop en maken veel mensen, ook in Utrecht, onzeker. Conflicten die zich elders in de wereld afspelen, komen heel dichtbij. Dat zorgt voor een gevoel van onveiligheid. Hoe hiermee om te gaan?

Tijdens de eerste editie van Hét Rode Café op 13 oktober zal Michiel Servaes, buitenlandwoordvoerder van de PvdA fractie in de Tweede Kamer, ondervraagd worden over de politieke keuzes die sociaal-democraten moeten maken in deze nieuwe werkelijkheid. De aanwezigen hebben een actieve inbreng in het debat.

Hét Rode Café is een initiatief van PvdA Utrecht en zal maandelijks plaatsvinden rondom actuele lokale en landelijke thema’s. Iedereen is van harte welkom op 13 oktober vanaf 19:30 in Café Willem Slok (Korte Koestraat 2, Utrecht).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lucinda van Ewijk via [email protected] of op 06-53886326.