4 april 2019

Jong en fris bestuur treedt aan bij PvdA Utrecht

De PvdA Utrecht heeft sinds gisteravond een nieuw bestuur. De Algemene Ledenvergadering koos unaniem voor een bestuur dat bestaat uit jonge en actieve mensen.

Energiek en dynamisch

De net gekozen voorzitter Matthijs Kleij (25) ziet de toekomst positief in: “Het bestuur bestaat nu uit 7 mensen. Dit is een lekker compacte groep van energieke, jonge, maar toch ervaren mensen. Het is een prachtig team dat samen met de fractie en de vele Utrechtse leden een schitterende toekomst kan faciliteren voor de Utrechtse PvdA! Wat ik verder erg inspirerend vind, is dat er de laatste tijd veel nieuwe en jonge mensen lid zijn geworden. Dat is juist nu belangrijk om aan een toekomst voor Utrecht te werken waarin mensen zeker kunnen zijn van een betaalbare woning en een eerlijke toekomst. Die strijd gaan we voeren in, maar vooral buiten de raadszaal samen met Utrechters.’’

Het afdelingsbestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Utrechtse afdeling van de PvdA. Zij zetten de lange termijn koers uit van de vereniging en organiseren bijeenkomsten, debatten en verschillende andere activiteiten en werken nauw samen met de gemeenteraadsfractie van de PvdA.

Nieuwe samenstelling bestuur
Het volledige bestuur van de PvdA Utrecht bestaat uit: Matthijs Kleij (voorzitter), Stijn Jansen (secretaris), Nils Warsen (penningmeester), Justine Feitsma, Jacolien Krooneman, Willem Heesen en Mounhim Tahtahi (allen algemeen bestuurslid).