4 oktober 2018

Praat mee over Plan van Aanpak Autobranden op 13 november

Al vele jaren heeft de stad Utrecht te maken met een groot aantal autobranden, met name in de periode rondom de jaarwisseling. Het college heeft verschillende initiatieven genomen om de aanpak van autobranden te verbeteren. De bestaande aanpak is echter niet toereikend om het in brand steken van auto’s een halt toe te roepen. Daarom heeft het college een Plan van Aanpak Autobranden gepresenteerd.

Uw mening doet er toe

Raadslid Bülent Isik van de PvdA heeft  dit Plan van Aanpak Autobranden geagendeerd voor een raadsinformatiebijeenkomst op 13 november van 19.30 tot 22.00 op de Varrolaan 100. Tijdens deze bijeenkomst horen we graag van slachtoffers van autobranden, de bewoners en andere deskundigen, zoals jongerenwerk en buurtvaders, wat zij van het plan vinden. Wij vragen bewoners en betrokkenen om op 13 november naar deze bijeenkomst te komen om hun ervaringen met ons te delen.

Heeft u aanvullende voorstellen of suggesties  om het plan aan te scherpen?  Ook willen wij weten of u zich betrokken voelde bij de planvorming en hoe u dit proces ervaren heeft. Uw informatie en uw ervaringen worden door de raadsleden meegenomen bij de bespreking van het plan in de commissievergadering op 22 november.

Het hele plan van aanpak kunt u hier lezen. Plan van Aanpak Autobranden

Aanmelden voor 13 november

Als u meer informatie wilt ontvangen over hoe het gaat bij zo’n raadsinformatiebijeenkomst, kunt u mailen of bellen met ons fractiebureau. U mailt naar: [email protected] en u belt naar: 030-2861121.

Aanmelden voor 13 november kan tot uiterlijk maandagochtend 12 november 09.00  via deze link

 

 

Waar ben je naar op zoek?