2 november 2016

Doe mee met de Rode Route

Net lid van de PvdA? Volg dan de Rode Route 2017!

Begin 2017 organiseert de werkgroep Dynamiek de Rode Route. De Rode Route is dé manier om kennis te maken met de (Utrechtse) politiek in het algemeen en de PvdA in het bijzonder.

Op het programma staat onder andere een meet & greet met de lijsttrekker, een campagnetraining en de nieuwjaarsborrel van de PvdA Utrecht.

Dus ben je net lid geworden van de PvdA en wil je kennis maken met de partij, geef je dan nu alvast op voor de Rode Route, zodat we je op de hoogte kunnen houden van het programma. Ook iedereen die al wat langer lid is en zijn/haar weg binnen de partij nog niet helemaal heeft gevonden, is natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan de Rode Route!

Aanmelden voor de Rode Route kan door te mailen naar Maria via [email protected]

Over Dynamiek

Je bent jong en je wilt wat ­met politiek. Maar wat je wilt, weet je nog niet zo goed. Dynamiek is dan de snuffel-werkgroep bij uitstek. Dynamiek Rode RouteDynamiek is jong (van ca. 18 tot 35 jaar), breed (zowel lokale als landelijke onderwerpen) en gevarieerd (van debatten tot handen uit de mouwen).

Daarnaast is er voldoende tijd voor gezelligheid tijdens vergaderingen, borrels en uitstapjes naar het theater of de opnames van talkshows. Het is altijd mogelijk geheel vrijblijvend een vergadering (of een andere activiteit) bij te wonen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Maria.