7 februari 2018

PvdA Caravan bezoekt Leidsche Rijn op 14 februari

Waar word je tegenwoordig verliefd in de Vinex? In het Maximapark of aan de Haarrijnse Plas. Of toch op school of in de sportclub?

Jongeren brengen tegenwoordig naast school en de sportvereniging veel tijd binnenshuis door met gamen of social media. De behoefte van pubers om af en toe afstand te nemen van hun ouders en van school is echter van alle tijden. Waar is dat mogelijk in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern? Zijn er voldoende plekken waar je ongedwongen tot je zelf kunt komen? Een plek waar je kunt hangen met de jongens en meiden uit de buurt?

Ook onder volwassenen is er behoefte aan persoonlijke contacten. Uit recent onderzoek is gebleken dat 47% zich eenzaam voelt in de Vinex. Voor deze groep geldt dat buiten de eigen relatie, er geen contact is met andere bewoners in de wijk. Is er een plek waar je jouw buurtbewoners tegenkomt?

Op 14 februari (vanaf 14.00 uur) staat de Verliefd in de Vinex caravan in Winkelcentrum Vleuterweide. Verliefd in de Vinex is een initiatief van Mounhim Tahtahi, kandidaat-raadslid namens de Partij van de Arbeid Utrecht (nummer 5 op de lijst) en inwoner van Terwijde.

Samen met Agnes Jongerius, Europarlementariër voor de PvdA en geboren en getogen Utrechtse, viert Mounhim Valentijn in Leidsche Rijn. Bent u er ook bij?

 

Waar ben je naar op zoek?