Permanente campagnecoordinator

Roos Hofstra

Roos Hofstra

Over Roos Hofstra

0653479691[email protected]

Mijn naam is Roos Hofstra en ik ben de permanente campagnecoördinator van de PvdA Utrecht. De afgelopen verkiezingen ben ik met veel plezier campagnecoördinator geweest voor onze afdeling. Met super veel leden hebben we de stad rood (en groen) gekleurd. Buiten de verkiezingen om organiseren we elke maand een campagneactiviteit; we hebben huizen verduurzaamd, hielpen bij de voedselbank en gaan vaak de wijken in. Heb je ideeën voor een actie of wil je meehelpen? App of mail mij vooral!

Over mij

Ik ben opgegroeid in Groningen en Oegstgeest en woon sinds 2016 in Utrecht. Ik heb Bestuurs- en Organisatiewetenschap gestudeerd in Utrecht en werk sinds 2023 als promovenda bestuurskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Mijn onderzoek richt zich op opgave- en gebiedsgericht werken bij gemeenten.

Actief voor de PvdA

Ik ben net voor ik ging studeren lid geworden van de PvdA en de eerste jaren vooral actief geweest bij de Jonge Socialisten. Een paar jaar later ben ik actief geworden bij de PvdA Utrecht en ben ik kandidaat geweest voor de gemeenteraadsverkiezingen. Sinds 2022 ben ik bestuurslid permanente campagne en campagnecoördinator tijdens verkiezingen.