Voorzitter

Matthijs Kleij

Mijn naam is Matthijs Kleij, geboren op oudjaarsdag in 1993. Samen met  mijn ouders en mijn jongere broer Bastiaan ben ik opgegroeid in het groene Oosterbeek (naast Arnhem). Vanaf 2012 studeerde ik in de mooiste stad van Nederland, Utrecht! In 2017 heb ik mijn masterdiploma bestuur en beleid gehaald en sinds 2017 ben ik werkzaam bij de gemeente Arnhem.

Vanaf 2015 heb ik een jaar stage gelopen bij de Tweede Kamerfractie van de PvdA en begin 2017 ben ik actief geworden voor de PvdA Utrecht tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Samen met Stijn Jansen  heb ik de campagne gecoördineerd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Het enthousiasme dat daarbij loskwam wil ik de komende jaren als voorzitter benutten om het PvdA-geluid stevig te laten horen in onze stad. We hebben een fantastische club mensen en we gaan laten zien wat wij de Utrechtse inwoners allemaal te bieden hebben! Want Utrecht is misschien al wel de mooiste stad van Nederland, maar wij zijn er als PvdA om ervoor te zorgen dat elke inwoner van onze stad daar van kan genieten. Daar is nog veel winst te behalen, zo lang er meer dan 10.000 kinderen in Utrecht in armoede opgroeien en veel mensen geen betaalbaar huis kunnen vinden in onze mooie stad.

Die strijd voeren we samen met de stad, samen met de inwoners die Utrecht maken tot de fijne stad die het is. Je kunt ons vinden in de wijk, tijdens onze eigen activiteiten, online, maar uiteraard ook gezellig in de kroeg.

Heb je ideeën, wil je doorpraten onder het genot van een biertje of wil je direct meedoen? Bel, app of mail me vooral!