12 maart 2015

Algemene ledenvergadering donderdag 26 maart 2015

Op donderdag 26 maart hebben we een nieuwe algemene ledenvergadering (ALV). Hier worden nieuwe bestuursleden gekozen en bespreken we onder andere het jaarverslag. Voor het bestuur zijn er dit jaar verkiezingen voor vier posities als algemeen bestuurslid en voor de penningmeester. Daarnaast worden ook weer afgevaardigden gekozen voor het congres en de politieke ledenraad. De stukken voor de vergadering staan hieronder. Er worden uit milieuoverwegingen geen exemplaren geprint. Dit betekent dat je de stukken zelf moet printen of op laptop, tablet of telefoon moet lezen. Voor mensen zonder andere mogelijkheden om de stukken te lezen bestaat de mogelijkheid de stukken af te halen op het stadhuis, maak hiervoor een afspraak met het fractiebureau via 030-2861121 (maandag, dinsdag, donderdag 9.30-16.30) of [email protected].
1. Opening vergadering en vaststellen agenda
2. notulen ALV 26 november
3. Mededelingen
a. Gemeenteraad
b. Permanente campagne
c. Gewest
d. Landelijk (TK, congres, politieke ledenraad)
4. Uitvoering motie Wieberen Koopmans
8. Verkiezing afgevaardigden
a. Congresafgevaardigden
Voor de functie van congresafgevaardigde zijn er vier vacatures en zes kandidaten. Noortje Arts, Sven van den Berg, Bram de Hulster, Sytse Koopmans, Ilse Raaijmakers en Lucas Roorda. Daarnaast heeft Youssef Louakilli gemeld, dat hij alleen plaatsvervangend afgevaardigde zou willen worden.
b. Politieke ledenraad
Er is één kandidaat: Pim Paulusma
Eddo Verdoner is kandidaat plaatsvervangend afgevaardigde
9. Verkiezing kascommissie
kandidaten kascommissie Peter de Lange en Constant Henkel
10. Bestuursverkiezingen
Er is één kandidaat penningmeester: Niek Ritzen
Voor de vier vacatures van algemeen bestuurslid zijn vier kandidaten:Jeroen Weck, Olga van der Tas, Thomas Hendrikx, Mark P