28 december 2016

Vrijwillig Politiek Assistenten gezocht

Voor de TK17-campagne is de PvdA landelijk op zoek naar vrijwillig politieke assistenten (VPA’s) voor de kandidaat-Kamerleden van de PvdA. Wat houdt dat in?
Je bent een regelaar en punctueel. Je kunt niet wachten om je in de campagne te storten. Bovenal ben je bereid om tot 15 maart 2017 als vrijwilliger te werken als Politiek Assistent van een van onze kandidaten. Je trekt samen op met de kandidaten. Dit houdt in dat je de agenda van jouw kandidaat bijhoudt, samen de bezoeken voorbereidt en aan speeches werkt. Je zorgt ervoor dat de kandidaat niet verdwaalt en goed eet en drinkt. Je overlegt met het landelijke campagneteam in Amsterdam. Je zorgt ervoor dat het programma van jouw kandidaat zo goed mogelijk loopt. Kortom, een unieke plek in het hart van de verkiezingscampagne!

Word je enthousiast van bovenstaande? Stuur dan een e-mail naar Saskia Buijk via [email protected]. Graag ontvangen we ook een korte motivatie en cv. Uiteraard ontvang je een passende reis- of vrijwilligersvergoeding.

Meer informatie vind je hier.