PvdA Utrecht zoekt een stagiar voor de periode januari-mei 2018

4 december 2017

Ben jij geïnteresseerd in politiek en wil je de kneepjes van het politieke handwerk in de vingers krijgen? En vind je het leuk om mee te draaien in het hart van de Utrechtse politiek in de aanloop naar en tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018?
Dan hebben wij de perfecte stage voor jou!
De PvdA Utrecht zoekt namelijk voor de periode januari-mei 2018 een stagiair.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt het fractiebureau met twee fractiemedewerkers en de vijf raadsleden en drie commissieleden bij de dagelijkse werkzaamheden, bij het aanleggen van dossiers ten behoeve van discussies en debatten, bij het voorbereiden van bijeenkomsten en bij het ontwikkelen van standpunten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met interesse in de politiek, affiniteit met Utrecht en de standpunten van de PvdA. Je hebt een actieve werkhouding, je volgt een opleiding op HBO of WO niveau en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Kennis van moderne communicatie is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fascinerende werkomgeving in een spannende tijd. Ons kantoor zit op een leuke plek aan de Oudegracht in hartje Utrecht. Je krijgt leuke en enthousiaste collega’s en het werk is zeer afwisselend.
Je ontvangt een nette stagevergoeding, die afhangt van het aantal uur dat je per week beschikbaar bent.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email met je motivatie en cv voor 18 december naar [email protected]
Voor meer informatie kun je onze website bezoeken (utrecht.pvda.nl) of contact opnemen met Joyce Leenman of Marjon Oostveen, 030-2861121 of 06 28453551